Nella Kharisma Sabar Ini Ujian Feat Rph

Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian | Feat. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music

Download Cepat Dengan Aplikasi

Name:Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian | Feat. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music
Genre:Unknown
Date:07 February 2018
Duration:00:04:24
View:1.2M
Like:8.7K
Dis Like:395
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:NAGASWARA Official Video | Indonesian Music Channel
Source:Youtube

Nella Kharisma - Sabar Ini Ujian | Feat. RPH (Official Music Video NAGASWARA) #music
ARTIST : Nella Kharisma ft. RPH
TITLE : Sabar Ini Ujian
COMPOSED BY : Yogi RPH
℗ & © 2018 NAGASWARA

Mau dengar full lagu Indonesia? Download di Play Store http://play.google.com/store/apps/details?id=id.co.nagaswara.nagaswaradigitalmedia

RBT Nella Kharisma – Sabar Ini Ujian (feat. RPH)
Telkomsel : N3LBE
Indosat : 53106481
XL : 34120944
3 RBT : 5541029

Short Code RBT Telkomsel, Indosat, XL : SABARUJIAN

Untuk aktivasi RBT :
- Telkomsel ketik N3LBE kirim ke 1212.
- Indosat ketik SET 53106481 kirim ke 808.
- XL ketik 34120944 kirim ke 1818.
- 3 RBT ketik 5541029 kirim ke 1212.

Download Original Audio :
http://itunes.apple.com/id/album/sabar-ini-ujian-feat-rph/1336328220

Link Spotify : http://open.spotify.com/track/3f5wmJn5IGr086CeWk3nNm?si=AslffKMzR12cotMezXFIeA

Lirik Lagu :
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino nglarani atiku
Kurang kepiye anggonku sing nresnani
Nanging sing tak tompo loro ati

Opo coba salahku nganti keloro loro
Opo pancen wis ono sing liyo
Opo kowe ra kelingan jaman lagi dadian
Susah seneng sing penting barengan

Sabar sabar model piye kabeh wis tak lakoni
Kowe isih podo wae koyo randuwe ati
Sabar kudu sabar jare iki ujian
Nanging nganti kapan aku wis ora tahan

Tresnoku wis tenanan malah mbok nggo dolanan
Opo ora kelingan jaman lagi pendekatan
Omonganmu cen lunyu gemlinding koyo banyu
Gawe luluh atiku sing terbuai rayuanmu

Saiki leda lede lali karo janjine
Lambemu mencla mencle ora keno dijagakke
Aku kurang kepiye kurang sabar apane
Sakkarepmu dewe

Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian
Mohon bersabar ini ujian

Aku ra ngerti sing dadi pikiranmu
Saben dino nglarani atiku

Esok awan bengi ratau sobo omah
Bali seminggu pisan malah nggowo masalah
Jarene pamite kerjo golek upo
Jebule baline nggowo wedokan liyo

Opo coba salahku nganti keloro loro
Opo pancen wis ono sing liyo

Business inquiries :
+62 2150208989 ext. 511
Email : nagadigit@nagaswara.co.id

Music Video Official NAGASWARA : http://youtube.com/user/NagaswaraOfficial
TV Streaming Official NAGASWARA : http://youtube.com/user/Nagaswaratv
Radio Streaming NAGASWARA FM : http://www.nagaswarafm.com
Google Fans Page Official NAGASWARA : http://google.com/+NagaswaraOfficial
Komunitas Musik NAGASWARA : http://plus.google.com/communities/116641204352164176913
Facebook Official NAGASWARA : http://id-id.facebook.com/NagaswaraID
Twitter Official NAGASWARA : http://twitter.com/NAGASWARA_ID
Instagram Official NAGASWARA : http://instagram.com/nagaswaraofficial
Website NAGASWARA Official : http://www.nagaswara.co.id
Radio Website : http://nagaswarafm.com
News Website : http://diberitain.com
Website Dance Dhut : http://dancedhut.com
Link Vidio.com NAGASWARA : http://vidio.com/@nagaswara
Link Dailymotion NAGASWARA : http://www.dailymotion.com/nagaswara


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: