Didi Kempot Trimo Ngalah Details

Didi Kempot Trimo Ngalah Lirik | Details Lyrics

Download Cepat Dengan Aplikasi

Name:Didi Kempot Trimo Ngalah Lirik | Details Lyrics
Genre:Unknown
Date:31 January 2017
Duration:00:04:01
View:24.9K
Like:57
Dis Like:7
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:details Lyrics
Source:Youtube

Didi Kempot Trimo Ngalah Lirik | Details Lyrics

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah
Wong sing tak tresnani
Mung tansah nglarani ati iki
Nanging aku ora perduli
lirikcampursarinan.blogspot.com

Reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih digawe loro
Roso ati iki tansah dilarani
Nganti kapan aku ora ngerti

Reff :
Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis ngalah malah mung digawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: