Didi Kempot Bojo Loro

Didi Kempot Bojo Loro Lyric

Download Dengan Cepat

Name:Didi Kempot Bojo Loro Lyric
Genre:Unknown
Date:01 October 2014
Duration:00:04:42
View:151.2K
Like:478
Dis Like:23
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Lirik Jawa
Source:Youtube

Kroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet dik nduwe bojo loro
Mikir sing enom mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut cekut mumet temenan
Ati bingung dik le mbagi katresnan
Butuhe akeh duwit pas pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben ndino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli clono


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: